MI A TÖRTÉNETEM?

2008 óta vagyok vállalkozó, amikor is hátrahagyva a multi -céges karrieremet, a Sors által Nekem kiírt véletlen folytán elkezdtem különböző formában és módon oktatni óraadóként, illetve tréningeket tartani céges megkeresések alapján.
 Az kezdeti fantasztikus kapcsolódásokon felbuzdulva az első felkérést egyre több követte, és mára már elmondhatom , hogy számos felnőttképző és felsőoktatási intézmény több ezer diákja, hallgatója,  került ki a kezeim közül az évek során, amire mérhetetlenül büszke vagyok.A  tréningjeimen jelen lévő csodás résztvevők pedig habok azon a bizonyos tortán...
  Mi vezérelt akkor, amikor a saját vállalkozásomba kezdtem?

  • Egyrészt szerettem volna értéket közvetíteni, illetve az általam tanultakat valamilyen formában továbbadni azoknak, akiknek erre a tudásra van szükségük, amivel én rendelkezem.
  • Másrészt szerettem volna azt az elégedettség érzését elérni, hogy az én segítségemmel másokat többé válhatnak, a megszerzett tudásuk által. 
  •   Ezzel indult tehát a történetem…immàron 13 éve Léptem rá az én saját szolgálatomra ….amit azóta is töretlenül viszek tovább.